Terug naar het overzicht

Een groene oase. Zoals Casa San Pietro verscholen ligt tussen het weelderige groen, lijkt het wel een schuilplaats. Vanaf de parkeerplaats slingert een voetpad van zo'n 150 meter tussen olijfbomen en groene heggen door naar het huis zodat je bij aankomst het gevoel hebt op een geheime plek te zijn beland. Hoewel de oude villa, waar dit huis ooit het bijgebouw van was, iets verderop ligt, heb je hier, door al dat groen, geen weet van. De privacy van gasten van Casa San Pietro is gegarandeerd, zowel op het grote terras rond het huis als bij het zwembad. 

Casa San Pietro is typisch zo'n huis waar je helemaal bij kan komen. Een compact maar compleet huis, geheel gelijkvloers, dat geheel in de breedte is gebouwd, zodang dat vrijwel elk vertrek uitkomt op de veranda voor het huis . Een over de volle breedte lopend, deels overdekte terras met een eet- en een apart lounge gedeelte. Rond het huis ligt een in terrassen aangelegde tuin, kenmerkend voor deze streek. Het hoogtepunt van de tuin is natuurlijk het zwembad dat goed is voor een verkoelende duik en een zonnebad op een van de ligbedden rond de kleine privé pool.

Hoewel het huis en de ligging van Casa San Pietro de infdruk geven dat je hier voornamelijk voor je rust komt, is het tegendeeel waar: Want op korte afstand ligt het altijd levendige Sorrento plus een van de mooiste kustgebieden denkbaar, de Amalfi-kust. Met daarnaast ook authentieke vissersdorpjes en het strand onder handbereik, telt Casa San Pietro binnen een range van 10 kilometer een zee aan mogelijkheden en is dus een ideale basis om de golf van Napels en de Amalfikust te ontdekken. 

Voorzieningen


capaciteit: 4 personen
slaapkamers: 2
badkamers: 3
woon- eetkamer
TV, WIFI
keuken
vaatwasser, wasmachine
air conditioning in gehele huis

prive-zwembad 6x3 geopend van 6 apr. t/m 26 oktober
gemeubileerd terras
barbecue
parkeerplaats

REIZIGERS AAN HET WOORD:

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2019

 

12 jan./
25 mei   

25 mei/
29 juni  

29 juni/
31 aug.  

31 aug../
28 sept.  

28 sept./   
21 dec.


4 personen   980 1.290 1.720 1.290 980

Prijzen zijn in Euro's

Inclusief:
gas water en licht
bed- en badlinnen en zwembadhanddoeken
elektriciteit tot 100 kw per week
kinderbedje met spijlen( tot 2 jaar)

Exclusief:
elektriciteit boven 100 KW per week 0,50 per KW
wekelijkse schoonmaak €80,-

Borg € 200
Let op: bij een late check in kan een toeslag worden gevraagd

huisdieren niet toegestaan

 

 

Omgeving


Piano di Sorrento  3 km
Sorrento 8 km
Positano 11 km
Amalfi 28 km
Napoli airport 55 km


Formulier Casa San Pietro, Piano di Sorrento - Campania 4 personen (Van €980 tot €1.720 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Piano di Sorrento  3 km
Sorrento 8 km
Positano 11 km
Amalfi 28 km
Napoli airport 55 km