Terug naar het overzicht

Verborgen aan de rand van het dorpje Cordignano, achter wat gewoon een stuk bebouwing lijkt, ligt de toegangspoort tot de oude Venetiaanse plattelandsvilla Brandolini. Daar waar ooit de kantoren en dagloners huizen stonden, zijn nu een aantal zeer comfortabele vakantiewoningen gecreëerd, elk met hun eigen sfeer en privé buitenruimte.

La Bonfatta is een ruim hoekappartement dat vanuit het terras voor de woning een mooi uitzicht heeft op de klassieke villatuin van het oude domein. Hoewel de villa zelf niet langer wordt bewoond en mettertijd weer zal worden opgeknapt, is het domein nog altijd in bedrijf. Al wandelend door de tuinen van het domein, ligt het huidige boerenbedrijf. Daar kunnen de geproduceerde wijnen geproefd worden maar ook prodcuten afkomstig van het landgekocht worden. Hier ook zwaait Silvia de scepter, een jonge maar zeer enthousiaste dame die de zorg van de appartementen onder haar hoede heeft en je bovendien tal van interessante tips en bezienswaardigheden kan meegeven. Naast de wijngaarden is een grote moestuin aangelegd waar de gasten van het domein vrijelijk gebruik van kunnen maken.

Het La Bonfatta appartement, geheel gelijkvloers, is vanuit de tuin toegankelijk. Links en rechts van de hal liggen twee slaapkamers, elk met een ensuite badkamer. In het verlengde van de hal ligt de zeer sfeervolle eetkamer met open haard. Op deze eetkamer komt een derde slaapkamer, de woonkamer en de keuken uit. In het verlengde van de keuken ligt een derde badkamer. Door het gehele appartement is een fraaie tegelvloer geegd. Het interieur is country classic te noemen, een sfeervolle en bovenal comfortabele inrichting die je direct thuis doet voelen.

Voorzieningen


capaciteit: 6 personen
slaapkamers: 3 waarvan 1 rolstoelvriendelijk met aangepaste ensuite badkamer
badkamers: 3 waarvan 1 met bad
grote eetkamer met open haard
woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
sateliet TV
internet verbinding
keuken
koelkast, vriezer
oven, toaster
vaatwasser

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2019

  8 jan./
13 apr.
13 apr./
4 mei
4 mei/
29 juni
29 juni/
31 sept.

4 personen 1.100 1.200 1.300 1.400

 

 

31 aug./
15 sept.

15 sept./
9 nov.
9 nov./
21 dec.

21 dec./
 11 jan. '20


4 personen 1.300 1.200 1.100 1.300

Prijzen zijn in Euro's

Prijzen zijn in Euro's

Inclusief:
electriciteit, gas

beddegoed en badlinnen
eindschoonmaak

Exclusief:
verwarming naar verbruik

Omgeving


Formulier La Bonfatta, Cordiano - Friuli 6p. (Van €1.100 tot €1.400 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving