Terug naar het overzicht

Om lyrisch van te worden! Slechts zelden zijn dit soort unieke huizen te huur maar Villammare Blue is werkelijk enig in zijn soort. Als een schip dobbert deze villa voor de kust in zee, verbonden met de wal door een loopbrug die eindigt in een tunnel van arcadebogen. Gebouwd op een hoge rots in zee was dit vroeger een echte vesting die het kuststadje Levanto beschermde. Het torentje, bedoeld als uitkijk post om de zee af te kunnen speuren, is er nog steeds, maar van verdedigingspost werd het huis vuurtoren om uiteindelijk als gewoon huis te eindigen. Hoewel, gewoon ...!

Zittend vanaf het hoge terras van Villammare Blue heb je een geweldig zicht op de zee, op de baai van Levanto en de bergen rondom. Een 360 graden uitzicht dat geen moment verveelt. Rondom liggen de bootjes in het water te dobberen, vlakbij is er het strand en op het plateau beneden het huis liggen de kano's klaar. Met een klein wandelingetje over de promenade langs zee, de voetgangerszone van Levanto, bereik je het levendige stadje dat voor elke leeftijd zijn charmes heeft. Maar natuurlijk is Levanto ook de toegang tot de beroemde Cinque Terre, de vijf miniscule bergdorpjes die lettterlijk op en in elkaar gestapeld aan zee liggen. Voor de echte wandelaar is er het schitterend pad dat voor het huis langs, de kustlijn volgend, onhoog de bergen in, naar Monterosso loopt. Een zware wandeling maar met onderweg onvergetelije uitzichten als beloning.

Villammare Blue is een ruime villa die aan 14 gasten plaats biedt. Met op zowel de begane grond als de eerste verdieping een ruime zitkamer en daarnaast een open serre die evetueel gesloten kan worden, zijn er binnenshuis ruimtes te over. Maar vooral op en rond de zeevilla zijn overal terrassen aangelegd vanwaar je eindeloos kan genieten van deze unieke lokatie. Vooral 's avond, wanneer de lichtjes van de stand weerkaasten in het water en de villa zich zacht spiegelt in de zee is dit een betoverend mooie plek.

Voorzieningen


vrijstaande villa in zee

capaciteit: 14 personen
slaapkamers: 7 waarvan er 1 is gelegen in het torentje.
badkamers: 7
woonkamers: 1 op de begane grond plus serre
2de woon- eetkamer op de eerste verdieping
sateliet TV, SKY
draadloos internet
DVD speler
keuken op de eerste verdieping
vaatwasser
wasmachine, droger

diverse terrassen op verschillende niveau's
directe toegang tot de zee

parkeerplaats voor 1 auto

*NB het rotsplateau waar de villa op ligt is geen privébezit. Mensen kunnen over de toegangsweg lopen en er aan boord van excursieboten gaan of er zonnebaden.

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2019

  9 mrt./
1 juni

1 juni/
21 sept.

21 sept./
26 okt.


14 personen 8.000 11.300 8.000

Prijzen zijn in euro

Inclusief:
gas, water, electriciteit
bed- en badlinnen
eindschoonmaak
doordeweekse schoonmaak 3x p.w.
SKY abonnement
WIFI
parkeerplaats voor 1 auto

Exclusief:
verwarming naar verbruik
kinderbedje en kinderstoel op aanvraag 


huisdieren toegestaan op aanvraag

 

Omgeving


Levanto 400m
Monterosso, de eerste van de Cinque Terre, bereikbaar via een panoramisch voetpad, 2 uur
Monterosso per trein, 1 halte, 4 minuten
Genua
Genua

Formulier Villammare Blue, Levanto - Ligurië 14p. (Vanaf €8.000 tot €11.300 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Levanto 400m
Monterosso, de eerste van de Cinque Terre, bereikbaar via een panoramisch voetpad, 2 uur
Monterosso per trein, 1 halte, 4 minuten
Genua
Genua