Terug naar het overzicht

Een unieke ligging. Daar is Villa Maraviglia absoluut mee gezegend. Want, natuurlijk zijn er legio villa's te vinden rond het Comomeer. Maar villa's met ruimte, design en luxe die tegelijkertijd midden in een pittoresk dorpje liggen? En bovendien uitgerust met een privé zwembad? Daar zijn er maar zeer weinige van ... Villa maraviglia is er één! 

Villa Maraviglia. Een ruim opgezette villa, die door de bouw tegen de berg op, een tuin heeft die in meerdere niveausis aangelegd. Door de uitgekiende benutting van de ruimte, heeft deze villa het allemaal: zowel een geweldig lounge terras met zicht op het meer, een zwembad met zonneterras, een rpanormaisch balkon op de eerste verdieping en een grote living die met de glazen schuifpui het uitzicht fraai bij het interieur betrekt.

Villa Maraviglia is een heerlijk ruime villa met een moderne open plan living en een bijzonder vormgegeven keuken met een welvend aanrecht en een uniek gevormde eettafel. Drie ruime slaapkamers en twee badkamers telt de villa verder, daarmee zes gasten in een eigentijds decor plaats biedend. Wie zich kan losrukken van het schitterende uitzicht en voor een ijsje of een verse krant het dorp in wilt, volstaat het eenvoudigweg de weg naar beneden, het dorp in te lopen. Met een centrale ligging is daarnaast ook de oever van het meer oploopafstand hoewel natuurlijk de terugweg omhoog aanzienlijk langer zal duren. Ook de pittoreske stadjes zoals Menaggio zijn een korte autorit van de villa verwijderd. 

 

Voorzieningen


vrijstaande villa

capaciteit: 6 personen
slaapkamers: 3
badkamers: 2
living met schuifpui naar panoramisch terras
WIFI
design woonkeuken
koelkast, vriezer
oven, vaatwasser 

overdekt buiten terras
balkon op eerste verdieping
privé zwembad op een lager niveau 

tuin in meerdere niveau's onder elkaar 

NB deze villa is niet geschikt voor minder validen 

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen vanaf € 2.990 tot € 4.500 per week. Vraag vrijblijvend de juiste prijs aan. 


 

 

Omgeving


Pianello del Lario 0 m
Oever van het Como meer 5 min.
Vignola 2 km
Menaggio 12 km veerboot naar overzijde meer

Formulier Villa Maraviglia, Pianello - Lago di Como 6p (Van €2.990 tot €4.500 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Pianello del Lario 0 m
Oever van het Como meer 5 min.
Vignola 2 km
Menaggio 12 km veerboot naar overzijde meer