Terug naar het overzicht

Een droom om in te leven - un sogno da vivere. Kan het nog poëtischer, de naam van dit huis? Of liever, van deze villa plus drie sprookjeshuisen, trulli genaamd. De naam is in ieder geval nauwelijks overdreven, want als een droom is het hier zeker. Van het schitterend gelegen zwembad, een ware groene oase met overal fijne zon- en schaduwplekken om eindeloos te luieren, een boek te lezen, een duik in het water ... tot de sfeervolle loungehoek voor de villa. Overal in en rond de villa zijn knussen zithoeken en kussenbanken gecreëerd die maken dat je hier zonder probleem met een grotere groep kan verblijven waarbij toch iedereen zijn eigen plek kan vinden om zich even terug te trekken. Zo ook de heerlijk ruime living die met diverse zit-, lees en speelhoeken zodanig is ingericht dat een ieder hier zijn eigen plekje kan vinden, maar evengoed met ruimte genoeg om allen tezamen te genieten.

Sogno da Vivere is een van de topvilla's die Italia Su Misura in Puglia aanbiedt. Een accommodatie die tot in het kleinste detail is uitgedacht en waarbij het landelijke van dit zuidelijke stuk Italië in allerlei verrassende details terugkomt. Allereerst natuurlijk in de ronde trullo bouwvorm, maar ook in de prachtige goudgele natuurstenen. De stoere stenen waskommen, doorleefde houtaccenten en fraaie gianche vloeren. Sogno da vivere is een prachtige combinatie van moderne luxe en eigentijds design, gemixt met vintage stukken en natuurlijke materialen. Een ruim opgezet geheel met 6 grote slaapkamers verdeeld over de strakkere hoofdvilla en de drie romantische trullo's die elk hun eigen sfeer en verrassende details hebben.

Voorzieningen


capaciteit: 12 personen

hoofdgebouw en twee trulli
slaapkamers: 6
hoofdgebouw 3 slaapkamers 
1 trulli met1 slaapkamer 
1 trulli met 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 losse bedden
badkamers: 5 waarvan 1 in elke trullo 

woonkamer/lounge
open haard
air conditioning
keuken
magnetron, oven, vaatwasser, 
wasmachine, droger

diverse terassen
zonnenterras, terras met complete eettafel, loungeterras
zwembad 12x3.5 open van 01.05-31.10

parkeerplek voor 10 auto's

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen afhankelijk van bezetting aantal personen en periode.
Vraag vrijblijvend de juiste prijs op.

Prijzen inclusief bed- en badlinnen, eindschoonmaak

MInimaal €3.400
Maximaal €8.950


Borg €1.000
Let op: Bij een late check in kan een toeslag worden gevraagd 

Omgeving


Ostuni 8 km
Pascarosa, station 3 km
rotstrand Villanova 17 km
haven Villanova : 15 km
zandstrand 17 km
Brindisi airport 45 km

Formulier Sogno da Vivere, Ostuni - Puglia 12p. (Van €3.400 tot €8.950 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Ostuni 8 km
Pascarosa, station 3 km
rotstrand Villanova 17 km
haven Villanova : 15 km
zandstrand 17 km
Brindisi airport 45 km