Terug naar het overzicht

De Maddalena eilanden ... Een foto alleen al doet je dit besluit om híer ooit heen te willen gaan. Een plek die in de top tien van bestemmingen-die-je-gezien-moet-hebben zou kunnen staan. Of met stip in een lijst van allermooiste-eilanden-ooit. Kristalhelder water, talloze baaien, een veelheid aan eilanden. Het lijkt haast Caraibisch gebied - maar het ligt dus veel dichterbij.

Hier te kunnen logeren hoeft geen droom te blijven, want met L'Isolana ligt La Maddalena aan je voeten, sterker, logeer je midden in dat adembenemende uitzicht.

Villa L'Isolana is een uniek plekje met een zwembad dat gebouwd is op de plaats van een vroeger granietgroeve. Voor het gemak zijn een aantal granietrotsen ingebouwd in het zeewaterbad. Kijk dus wel uit waar je het zwembad in duikt. Anderszijds, slechts zelden kan je zeggen dat je je even terugtrekt op je rots in je zwembad. De zee zelf is uiteraard slechts meters verderop. Tussen het zwembad en de zee ligt een loungeplek waar je menig idyllisch uurtje kan slijten. De ligging van de villa is om meer dan een reden uniek te noemen: tussen de rotsen verscholen, is hier absolute privacy gegarandeerd.

Niet alleen van buiten , maar ook binnenshuis is L'Isolana een geweldige plek. Licht, zeer ruim en met gezellige living met comfortabele zitbanken vanwaar je steeds weer contact houdt met het uitzicht. Een volledig uitgeruste keuken en drie slaapkamers plus twee moderne badkamers maken het geheel compleet. Alle vertrekken zijn op de begane grond gesitueerd.

La Maddalena, een groep van 7 grote eilanden en vele kleinere. Daarvan is La Maddalena, waar L'Isolana is gelegen, de grootste.  Per boot ligt op 15 minuten varen Palau, op het eiland Sardinië.

Voorzieningen


capaciteit: 6 personen
slaapkamers: 3
badkamers: 2
woonkamer met open haard
sateliet TV
Internet
keuken
amerikaanse koelkast
oven, vaatwasser
terrassen

privétuin met diverse terrassen
privézwembad met zeewater
loungeterras aan het water

vanuit de tuin direct toegang tot zee

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen op aanvraag

Omgeving


Supermarkt 1 km
Restaurants 3 km
Palau 15 minuten per traghetto - veerdienst
Olbia airport 45 km
Porto cervo 40 km

Formulier Villa Isolana, Isola di Maddalena - Sardinië 6p. (Vanaf € 4.500 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Supermarkt 1 km
Restaurants 3 km
Palau 15 minuten per traghetto - veerdienst
Olbia airport 45 km
Porto cervo 40 km