Terug naar het overzicht

Verliefd. Dat zou je zo kunnen worden op dit unieke plekje. Een eeuwenoude masseria waarvan de oude stenen een warme sfeer uitstralen. Heerlijk veel ruimte en tegelijkertijd een beschutte omgeving waar je je haast als in een cocon voelt. Die cocon wordt gevormd door de ommmuurde tuin die op een verborgen paradijstuin lijkt met eenwuenoude bomen.  En dan als klapstuk de poel die in een soort grot is gemaakt. Eigenlijk eenvoudigweg door in de diepe uitholling van de natuurlijke grot een watersysteem in aan te brengen. Het resutaat van deze geniale ingeving is een bijzondere plek die van een koele duik een ervaring maakt die je niet licht vergeet.

De ommuurde masseria die genoemd is naar die wonderljke zwempoel, is een typisch Siciliaans plattelands onderkomen. Een versterkte verzameling huizen rond een binnenplaats aangevuld met stallen en schuren. Deze masseria is echter alles behalve standaard. Want tegenover de gebouwen die rond een binnenplaats liggen, ligt een rostachtig terrein dat omhoog loopt en waarin zich grotachtge openingen bevinden. Deze grotten zijn als sinds mensheugenis door herders en boeren als stal gebruikt. Rond de gebouwen ligt een beschutte tuin met grote olijfbpmen, granaatappels en palmen, een tuinkamer die in een half open schuur is gemaakt en overal zitjes, een hangmat en luie stoelen bij de zwempoel. Het hoofdhuis is gevestigd in een rijtje woningen en bevat een grote, gezelllige woonkamer met open haard, een eetgedeelte, een grote boeren keuken plus een tweetal slaapkamers en badkamer. In een ernaast gelegen huisje is een derde slaapkamer plus woonkamer met een keukenhoek en badkamer te vinden. In elk van de slaapkamers kan een bed bijgezet worden tot een maximum van 8 gasten.

La grotta Bianca is allereerst een unieke plek waar genieten van ruimte, rust, sfeer en de natuur de hoofdmoot vormt. Maar met het authentieke barokstadje Palizzolo op korte agstand, allerlei natuurparken rondom en de Noto vallei met schitterende Baroksteden als Noto en Modica in de omgeving, is dit een uitstekende uitvalsbasis om Sicilië te verkennen.

Voorzieningen


Vrijstaande, ommuurde masseria bestaand uit een hoofdgebouw en een kleine dependance.

capaciteit: 6+2 personen
slaapkamers: 3 waarvan 1 in dependance
airconditioning in de slaapkamers
badkamers: 2 waarvan 1 in dependance
grote woonkamer met open haard
LCD tv, DVD speler, internet aansluiting
door treden gescheiden eetgedeelte
volledig ingerichte woonkeuken
koelkast, magnetron
vaatwasser, houtoven
wasmachine, strijkgerei

grote tuin met bomen
overdekte tuinkamer met eettafel voor 8 personen
zonnebeddden
gazon met loungestoelen 
barbecue

zwempoel 3x3m. in een grot
buitendouche

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2018 op aanvraag.

Inclusief:
water, gas en elektriciteit
bed- en badlinnen

Exclusief:
eindschoonmaak à €150
airconditioning à €150 per week
verwarming à €150 per week

Borg € 300 
Let op: BIj een late check-in kan een toeslag worden gevraagd 

Omgeving


Palazzolo Alcreida met winkels, restaurants ed. 7 km
Cassaro 10 km
Natuurpark Pantalica 12 km
Natuurpark Cavagrande del Cassibile 24 km
Noto 28 km
Siracusa 31 km
Zee 38 km

Formulier La Grotta Bianca, Modica - Sicilië 6+2p. (Vanaf € 1.450 per week in het laagseizoen)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Palazzolo Alcreida met winkels, restaurants ed. 7 km
Cassaro 10 km
Natuurpark Pantalica 12 km
Natuurpark Cavagrande del Cassibile 24 km
Noto 28 km
Siracusa 31 km
Zee 38 km