Terug naar het overzicht

Geef een jonge, veelbelovende architecte de vrije hand. Laat haar een spectaculaire villa ontwerpen en het resultaat is dit schitterende huis. Een strakbelijnde villa die prachtig contrasteert met de weelderige natuur. Het wit van de muren dat fel afsteekt tegen het intense groen rondom. Het lijnenspel van het zwembad en de witte kubusvorm die als een raam het landschap met de zee in de verte omlijst.

Een heerlijk leefhuis, dat is Villa Musciano ook geworden. Een ruime open living met comfy banken die rond de strakke open haard staan. De glazen hoekpui die zicht op het zwembad en de vallei biedt en het verhoogde eetgedeelte met de open, moderne keuken. Via een interne trap is de half in de heuvel ingegraven benedenverdieping bereikbaar, waar slaap- en badgedeelte gesitueerd zijn. Naast de ruime masterbedroom met eigen badkamer met jacuzzi, zijn er nog twee slaapkamers en badkamers waarvan er een in een onvervalste hamam stijl is uitgevoerd. Elk van de ruimtes is heerlijk licht en met veruitzichten tot aan zee toe. 

Hoewel de zee slechts een 20 minuten verwijderd is, is Villa Musciano allereerst een echt natuur huis dat met het strak vormgegeven zwembad, een schitterende plek. Gelegen in de lieflijke heuvels aan de noordzijde van de Etna, met op korte afstand de rivier de Altancara, heeft Villa Musciano veel te bieden. Natuurlijk de Etna, een spectaculaire vulkaan. Maar ook de wonderlijke rotsformaties van de monding van de Alcantara, waar je een spannende aquatrekking kan doen. De overal rondom gelegen wijngaarden en boerderijen waar de Etna DOCG wordt verbouwd. Of, meer mondainer, het bruisende Taormina en de vele levedige kustplaatsjes die op korte afstand van de Musciano vallei liggen. Villa Musiano is daarmee een uitstekende uitvalsbasis om dit deel van Sicilië te verkennen.

Voorzieningen


vrijstaande design villa met privé zwembad

capaciteit: 8 personen
slaapkamers: 3 waarvan 1 met extra stapelbed
badkamers: 3 waarvan 1 met een jacuzzi , 1 met een hamam douche en 1 met een wastafel

living met open haard
WIFI, DVD-speler. LED TV
verhoogd eetgedeelte
moderne keuken
vaatwasser, wasmachine
airconditioning in gehele villa

panoramisch buiten terras
buitendouche
zwembad 11 x 4,5 m, 11 x 1,4m.

Aanvraag beschikbaarheid:


Van €1.900 tot €4.100 per week. 

Vraag vrijblijvend de juiste prijs aan. 

Omgeving


restaurant 600 m
winkels 2,5 km
Alcantara 4 km spectaculaire kloof
Graniti 4 km met allerlei voorzieningen
Zee 7 km
Taormina 16 km
Golfbaan 'Il Piccolo' 18 km
Etna parco nazionale 26 km
Catania 55 km
Messina 65 km
Siracusa 121 km

Formulier Villa Musciano, Taormina - Sicilië 8p. (Van €1.900 tot €4.100 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


restaurant 600 m
winkels 2,5 km
Alcantara 4 km spectaculaire kloof
Graniti 4 km met allerlei voorzieningen
Zee 7 km
Taormina 16 km
Golfbaan 'Il Piccolo' 18 km
Etna parco nazionale 26 km
Catania 55 km
Messina 65 km
Siracusa 121 km