Terug naar het overzicht

Wat een uitzicht! Nooit geweten dat er zoveel binnenzee, zeestraat en zee in één uitzicht konden bestaan! Zet je stoel hier op het terras of bij het zwembad en kijk om je heen. Uren lang zou je hier kunnen zitten en genieten van het uitzicht dat per uur verandert. Het mooiste moment? Dat is misschien het laatste uur van de dag, wanneer het licht zacht wordt en een voor een de lichtjes aangaan en zich spiegelen in al het water om je heen - laag na laag na laag met op de achtergrond de bergen van Calabrië ... magisch gewoon!

Villa Saracena is gezegend met een unieke lokatie - vlakbij het meer van Ganzirri en Pantano Piccolo, twee meren of binnenzeeen die liggen op de landtong, het uiterste westpunt van Sicilië. Een vrij onbekend stuk Sicilië dat recht tegenover het zuiden van Calabrië en de straat van Messina ligt. Villa Saracena kijkt met haar verhoogde ligging en tuinen die in etages zijn aangelegd uit over het meer van Ganzirri en de straat van Messina, maar zijdelings oook over het meer van Pantano en de Eolische zee. Een intrigerende afwisselinbg van water en land.

Van pure klasse is niet alleen het exterieur van de villa, met het uitnodigende, overdekte terras voor het huis en de fraaie infinity pool die lijkt over te lopen in het meer beneden en de zee in de verte. Of het gezellige en heerlijk beschaduwde terras aan de achterzijde van de villa. Ook het interieur van de villa is tot in de puntjes verzorgd en toont een geslaagde mix van klassiek en modern. op de begane grond ligt de ruime woonkamer met uitnodigende banken en een open haardpartij, een eetkamer en de modern uitgevoerde keuken plus bijkeuken. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers plus een biljartkamer die direct toegang geeft tot het panoramische terras aan zeeziijde. Van de drie slaapkamers heeft de masterbedroom een eigen en-suite badkamer met whrlpool en inloopkast. De tweede tweepersoons slaapkamer en de kleinere slaapakerm met eenpersoons bed en uittrek bed delen  de tweede badkamer. Op de tweede verdieping tenslotte ligt de vierde slaapkamer met en-suite badkamer.
De tuin van de villa bestaat uit twee delen, het verhoogde deel aan zeezijde dat toegankelijk is vanaf de eerste verdieping en naast het zwembad een overdekt terras en een zonneterras met ligebbden bevat. En een tweede tuindeel aan landzijde waar naast een parkeerplek een beschutte binnenplaats is gecreëerd die toegang geeft tot de woonkamer en door bomen beschaduwd een heerlijke plaats voor een diner buiten is. Vanaf deze binnenplaats loopt een buitentrap naar de eerste verdieping met de slaapkamers en biljartkamer. 

Villa Saracena is gelegen in een residentiële wijk, omringd door andere villa's die evenwel, door de positie van het groen en een stenen muur vrijwel aan het oog onttrokken zijn. 

 

Voorzieningen


vrijstaande villa 

capaciteit:8 personen
slaapkamers: 4 
2 met tweepersoonsbed
1 met 2 losse bedden
1 met 1 pers. bed en een uitschuifbaarbed
badkamers: 3 waarvan 1 met hydromassagebad
woonkamer met open haard
SAT TV,  Ipod Dock Station, DVD- CD speler
Biljartzaal
Airconditioning
WIFI

keuken 
vaatwasser, wasmachine, oven,
magnetron, koelkast, ijskast, 

Gemeubileerde tuin en terras
zonneterras, buitendouche
barbecue
privèzwembad 11x5  gehele jaar geopend
parkeerplek

 

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2019

  5 jan./
25 mei
25 mei/
22 juni
22 juni/
27 juli
27 juli/
24 aug.

8 personen 2.800 3.500 4.480 5.880

.

                   24 aug/
31 aug.
31 aug./
28 sept.
28 sept./
3 jan.'20

8 personen 4.480 3.500 2.800

Prijzen zijn in Euro's

inclusief:
water, gas om te koken
elektriciteit tot 200 Kwh p.w.
bed- en badlinnen
handdoeken voor zwembad
kinderbedje
eindschoonmaak
parkeerplek

Exclusief:
elekriciteit boven 200 Kwh p.w. 0'40/Kwh
verwarming naar verbruik
hout voor open haard
air-conditioning 5 split boven 200 Kwh p.w. € 0,40/kwh

Extra services:
kok aan huis
boodschappenlijstje
hulp in de huishouding
verhuur auto/boot

Borg € 1.000
Check-in: 16.00-21.00
Check-out:8.00-10.00
Let op: Bij in- of uitchecken buiten de aangegeven tijden wordt er een toeslag gevraagd

Omgeving


restaurant 500 m
winkeltjes 1 km
zandstrand 2 km
rotsstrand 15 km
tennis 3 km
duiken 5 km
Messina 12 km
Taormina 62 km
Catania 108 km


Formulier Villa Saracena, Ganzirri- Sicilia 8p. (Van € 2.800 tot €5.880 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


restaurant 500 m
winkeltjes 1 km
zandstrand 2 km
rotsstrand 15 km
tennis 3 km
duiken 5 km
Messina 12 km
Taormina 62 km
Catania 108 km