Terug naar het overzicht

Kon je hier maar altijd blijven! Letterlijk het beste van twee werelden heb je hier; authenticiteit en rustieke eenvoud die uit elke steen van dit gebouw spreken. Een hoogst modern design en een gevoel van sobere eenvoud die de meest moderne en stadse gast zal aanspreken. Beide zijn bijeen gebracht in dit robuste molengebouw dat ooit de watervoorziening van het nabij gelegen torenstadje San Gimignano waarborgde. Een benijdenswaardige plek is het nu, verscholen in een eigen vallei waar 's avonds de vuurvliegen dansen en overdag de vlinders ronddwarrelen in de weelderige tuin rond het huis. Met overal rond het huis terrassen en een afgelegen, geheel beschut zwembad is het paradijs hier tastbaar. Tegelijkertijd op slechts korte afstand van het beroemde, maar o zo toeristische San Gimignano.

Hoog en imposant zijn de dikke gewelven. De sfeervolle ruimtes, waar ooit het gemaal van de molen stonden, is nu een grote, open ruimte waar moderne design banken en een luchtige vormgegeven leestafel voor een heerlijke leefruimte zorgen. Wanneer 's avonds het licht naar buiten schijnt, is dit een feëerieke ruimte, de grote bogen als enorme sfeermakers. Met een lichte woonkeuken, vol modern gemak en een gezellige keukentafel is dit het ideale vertrek voor een eerste kop thee. Wie de trap naar de boven vedieping neemt, vindt er de slaapkamers. Drie ruime tweepersoons kamers en een laatste verrassing, de masterbedroom. Een schitterende ruimte die gedomineerd wordt door de glazen gevel die zicht op de tuin geeft.

Voorzieningen


vrijstaande villa

capaciteit: 8 personen
slaapkamers: 4
badkamers: 3
hoge living, 10 x 8m. met toegang tot de tuin en het terras
WIFI 
Geen TV
woonkeuken, volledig ingericht met eettafel

ontbijtterras achter het huis
zonneterras voor het huis
grote tuin in terrassen rond het huis

privé zwembad met vlonder en ligstoelen, 11 x 6 m 
zwembad open van 1 juni t/m 28 september
opgemetselde barbecue

* mobiel telefoonbereik is soms problematisch - echter een klein wandelingetje de heuvel op verhelpt dit probleem. Internet is daarentegen geen enkel probleem.

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2019

  13 april/
1 juni
1 juni/
29 juni
29 juni/
31 aug.

8 personen 2.580 2.910 3.990

Prijzen per week 2019

  31 aug./
28 sept.

28 sept./
21 dec.


8 personen 2.910 2.580

Prijzen zijn in Euro's 

Inclusief:
gas, water, elektriciteit
beddegoed en badlinnen
hulp in de huishouding 3 uur per week
eindschoonmaak

Exclusief:
verwarming naar verbruik

Borg € 500
Check-in: 16.00-19.00
Check-out: voor 10.00
Let op: bij een late check in kan een toeslag worden gevraagd


Omgeving


San Gimignano 5 km
Poggibonsi 15 km
Siena 38 km
Florence 60 km
Pisa 76 km

Formulier L' Antico Molino, San Gimignano - Toscane 8p. (Vanaf €2.580 tot 3.990 per week)


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


San Gimignano 5 km
Poggibonsi 15 km
Siena 38 km
Florence 60 km
Pisa 76 km