Terug naar het overzicht

"... en als het warm wordt, dan kan je dus gewoon het dak opendoen." Even echoode die laatste opmerking van de eigenaar van de villa na in je hoofd. Het dak open doen? En juist op het moment dat je wilde vragen wat hij daar precies mee bedoelde, liep hij naar een bedieningspaneel aan de wand en drukte op een paar knoppen. Direct veranderde het licht in de enorme living en terwijl je blik omhoog werd getrokken naar de bundel zonlicht die ineens naar binnenviel, zag je tot je verbazing het dak langzaam opengaan!

Alsof je een Bondfilm binnenstapt! Villa Farfalla is een ultramoderne villa die niet alleen in strak eigentijdse stijl is gemeubileerd, maar met een zelden vertoond airco stysteem: heb je het warm, behoefte aan wat frisse lucht, of wil je de sterrenhemel ook binnenshuis zien? Doe dan het dak maar open. Een futuristisch trekje dat een duidelijke aanwijzing is voor het beroep van beide eigenaars: een stel architecten, kunstenaars en binnenhuis designers bijeen. Toen zij een paar jaar geleden de kans kregen om een stuk land te kopen dat, vrij uniek, gelegen was op een uitloper van de witte Carrara marmergroeven en toch op slechts 5 kilometer afstand van de stad Lucca, aarzelden deze twee visionairs geen moment. Met de aankoop van de grond kwamen de eerste schetsen van de tekentafel die zou leiden tot een lang gekoesterde droom - een superhuis te bouwen. 

Het resultaat is een strakbelijnde vila, met glazen gevels die opengeschoven kunnen en desgewenst met een opengewerkt scherm de gevel tegen felle zon kunne beschermen. Een dependance op 50 meter en een panoramisch zwembad dat als een lange streep de lengte van het perceel benadrukt. Met een lengte van ruim 25 meter, goed voor een grote dosis zwemplezier. Met diverse terrassen rond het huis is er overal de gelegenheid om het schitterende uitzicht te genieten. Vanuit het terras voor de hoofdvilla loop je de enorme living binnen die gedomineerd wordt door een centraal trapelement dat als een slakketoren de twee niveau's verbindt. Op deze verdieping ligt ook de kuekenunit met eetgedeelte en een grote slaapkamer met badkamer (die alleen in juli/augustus beschikbaar is.) Op de boven verdieping zijn nog drie slaapkamers gelegen, twee badkamers plus een TV kamer waar eventueel een tweepersoons bedbank benut kan worden. De dependance, waarvan de restauratie vrijwel klaar is, is een volledig zelfstandige villa met een living, keuken, twee slaapkamers en badkamers. 

Voorzieningen


capaciteit: 8 personen ivilla
 12 personen villa + dependance

8 persoons villa:
slaapkamers: 4 waarvan de vierde alleen in het hoogseizoen beschikbaar is,
ter vervangen van de 4de slaapkamer is een bedbank op de 2de verdieping
badkamers: 3 waarvan 1 met ligbad
living met een open haard
open keuken met vaatwasser
koelkast incl. ijsblokjesmachine)

4 persoons dependance:
slaapkamers: 2 slaapkamers met eigen woonruimte
badkamers: 2 en suite
woonkamer
Volledig ingerichte keuken 
panoramisch terras

aangelegde tuin gelegen in 10 ha. olijfgaard en bossen
diverse terassen, bbq
privé zwembad 26x5 m. met jacuzzigedeelte open van 1 juni tot 30 september
tafeltennis, fitnessruimte
barbecue, airconditioning in gehele villa
parkeerplaats
WIFI, VCR,DVD, sat TV, wifi

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week 2019

 12 personen 30 maart/
29 juni

29 juni/
31 aug.

31 aug./
4 jan.'20


per week 7.565 11.500 7.565

Prijzen zijn in Euro's

Inclusief:
bed- en badlinnen
elektriciteit, gas en water
conciergeservice
hulp in de huishouden 3.5 uur 2xp.w.


Borg:
€2.500 ter plekke bij aankomst te voldoen met cred.card

Check-in:16.00-19.00
Check-out:08.00-10.00
Let op: BIj een check-in of check-out buiten de aangegeven tijden kan er een toeslag worden gevraagd.

 

Omgeving


Lucca 5 km
Pisa 20 km
Forte dei Marmi 30 km
Pietrasanta 36 km
Firenze 80 km

Formulier Villa Farfalla, Lucca - Toscane 12 personen (Van €7.565 tot €11.500 per week )


Controleer goed of u bovenstaande velden zo volledig mogelijk hebt ingevuld. Na het versturen dan dit formulier sturen wij u een kopie van de aanvraag toe. Indien u deze kopie-aanvraag niet ontvangt, dan is er helaas iets mis gegaan. Probeert u het dan opnieuw of gebruik info@dolce-villas.nl.Omgeving


Lucca 5 km
Pisa 20 km
Forte dei Marmi 30 km
Pietrasanta 36 km
Firenze 80 km