Borgo Tuscancielo, San Gimignano - Toscane

Vanaf €160 per dag per kamer, €400 per appartement per dag

Everybody happy! Tutti felice! Kids blij, ouders blij - dat is de filosofie van Tuscancielo, een 100% Toscaanse borgo waar er voor iedereen een hoofdrol is weggelegd. Ouders en stellen, met of zonder kinderen, laven zich hier aan de schoonheid van de plek, aan uitzichten om nooit meer te vergeten. het spectaculaire zwembad dat half in de bergwand is uitgehouwen. De verwen wellness, het uitstekende restaurant én de uitmuntende wijnkelder - goed voor een proeverij of simpelweg genieten van een goed glas wijn bij zonsondergang. Maar ook de kids, die hier hun eigen yoga lerares hebben, heerlijk met zijn allen een potje voetballen op het speelgazon, een dagje paard leren rijden en samen met papa en mama het geweldige Toscaanse landschap vanaf een paardenrug leren kennen. Of leren koken, pasta's maken zodat je weer thuis iedereen versteld kan doen staan van de geleerde kookkunsten. 

Geen moment hoef je je hier te vervelen met allerlei activieteiten die hier in de zomermaanden voor de kleine en grote gasten van de borgo worden georganiseerd. Maar gewoon, stilweg genieten van de rust, de wijdsheid van het landschap. Dat kan uiteraard ook. Daarom ook zijn er hier twee zwembaden te vinden. De zeer panoramisch gelegen, infinity pool met een poolbar waar je in alle rust van de zon en het landschap kan genieten. Een de familypool. Een besloten zwembad met een ondiep gedeelte, met voldoende ligbedden voor papa en mama en speelelemeten voor in het water.

Logeren kan je hier in een van de B&B kamers in de borgo of in de iets verder weg gelegen hoeves en appartementen waar je naast een of meer gerieflijkeslaap- en badkamers, een woonkamer en compleet ingerichte keuken tot je beschikking hebt. Volledig uitgerust zodat je de keus hebt - of zelf koken ofwel je laten verwennen door de keuken van de borgo voor een ontbijt of diner, alles met de eigen, verse producten van het land bereid.