Bijzondere hotels & B&B’s waar je je hart aan verpand. Per regio ingedeeld.

Heerlijk! Rondreizen in Italië. De tijd nemen om een spannend weggetje in te rijden. Stoppen bij een tweedehands markt. Een wandelingetje maken naar een uitzichtpunt. Niets is fijner dan op je gemak dit geweldige land te leren kennen. Te logeren op plekken die je nog meer laten genieten van een streek en je het gevoel geven geen toerist maar een liefhebber, een reiziger te zijn. Na een dag of wat afscheid te nemen van de hartelijke mensen die je hebt ontmoet en weer verder te reizen. Naar een nieuwe stad, een nieuwe streek en je elke keer weer te laten verrassen door la bella Italia. Wij van Dolce Villa’s hebben speciaal voor jou een bijzondere collectie hotels, B&B’s en agriturismo’s verzameld.

Wil je naar een specifieke stad? Dan brengen wij je naar het kloppende hart waar je de stad op haar meest directe wijze kan leren kennen. Wil je juist een streek of landschap ontdekken? Dan kennen wij die pareltjes waar je met moeite afscheid van neemt. Het kleinschalige, échte Italië. Logeren in een klooster, op de top van een berg, midden in een oude stadstoren, in een wellness hotel of een piepklein B&B, gedreven door een stel idealistische Italianen?

Kijk vooral rond in onze collectie hotels en B&B’s die we voor het gemak per regio hebben ingedeeld. Sommige zijn per dag, andere met een minimum van 2 tot 3 dagen boekbaar. Laat je het liever aan de experts over? Dan organiseren wij een geweldige rondreis voor je, geheel op maat.

Lees verder..