• La Sirenetta Blu

    Castro – Puglia
    Vanaf € 800 per week in het laagseizoen

  • La Sirenetta Blu

    het overdekte terras

  • La Sirenetta Blu

    de woon-eetkamer met schuifpui naar het overdekte terras

  • La Sirenetta Blu

    Wat een uitzicht!!

  • La Sirenetta Blu

    Slaapkamer met toegang tot het terras

La Sirenetta Blu

Castro - Puglia
Ik wil graag meer informatie >

Ah! La Dolce Vita al Mare! Kan je je het beter wensen? Een pas gebouwd huis, praktisch aan zee gebouwd. Modern en sfeervol tegelijk. Met de zee op loopafstand maar ook met een eigen zwembad. Klein maar ideaal voor een verfrissende duik. En waar ligt dit juweeltje? In de hak van de laars van Puglia.

  • privé zwembad, klein maar ideaal voor een frisse duik
  • terras met uitzicht op zee
  • op loopafstand van zee en een strandbar
  • kayak om de kust mee te verkennen

Neem een architect met liefde voor zijn geboortestreek, de kans om een stuk land op een toplocatie aan zee te kopen en de visie om het maximale van het uitzicht te halen. Het resultaat is een drietal villa’s, ingenieus tegen de heuvel opgebouwd, modern qua vormgeving en tegelijkertijd onmiskenbaar eigen aan de streek. Uitgevoerd in brokken goudgele natuursteen die de heuvelwand afdekken waartegen de woningen zijn opgebouwd. Lokale marmer voor de terrassen buiten en binnenin de woning. Elk met twee terrassen boven elkaar die deels zijn overdekt met het lokale canna.  Maar binnenshuis voorzien van alle moderne gemakken, een volledig uitgeruste keuken en moderne badkamers. Het geheel gezegend met een geweldig uitzicht, altijd een verkoelend zeebriesje, en als kers op de taart, een eigen zwembad. Weliswaar te klein om baantjes in te trekken, maar daarvoor is er de zee, die slechts een wandelpad maar beneden verwijderd is. Hier lonken niet alleen de golven, maar ook een gezellige strandbar waar je prima terecht kunt voor een verse kop koffie, een verse spremuta of een smakelijke panino.

La Sirenetta Blu is de grootste van de drie zelfstandige woningen, met twee slaapkamers waar de andere er slechts één hebben. Daarmee is La Sirenetta de grootste, maar verder zijn de woningen goed vergelijkbaar qua inrichting en uitrusting, allemaal met een eigen zwembad en een eigen terras met zeezicht. En alle pal naast elkaar op een klif aan zee gebouwd.

La Sirenetta is vanaf de kustweg beneden de woning bereikbaar via een fraaie trappartij in natuursteen. Op het onderste, deels overdekte terras, ligt het infinity zwembad met buitendouche. Hier is ook een zonneterras met ligbedden en een overdekt gedeelte gemaakt waar een eettafel staat. Een glazen schuifpui geeft toegang tot de compacte woonkamer waar een sofa en een kleine eettafel staan. Links van de living ligt de eerste slaapkamer die tevens toegang heeft tot het terras, daarachter de aparte keuken. Een trap omhoog leidt naar de boven verdieping waar de tweede slaapkamer is gesitueerd met de badkamer. Voor deze slaapkamer ligt een tweede zonneterras, ook weer deels overdekt.

Hoewel de ligging van La Sirenetta Blu heerlijk rustig is, ligt het gezellige badplaatsje Castro Marina slecht een kwartier wandelen verderop. Een leuk vissersplaatsje met allerlei voorzieningen en restaurants. Wil je de kust verkennen, dan stelt de eigenaar van La Sirenetta kajaks ter beschikking waarmee je de fraaie inhammen vanaf het water kan ontdekken.

Inclusief:
gas, water en electriciteit
bed- en badlinnen
wifi

Exclusief:
verwarming
lokale toeristenbelasting

Extra Services:
boodschappen bij aankomst
boothuur, op aanvraag

Borg: ter plekke te voldoen
Check-in: van 16.00 – 19.00 uur
Check-out: voor 10.00 uur

Reisvoorwaarden Dolce Villa’s 

Fotogalerij
Voorzieningen & omgeving
Contact
Terug naar het overzicht >

Voorzieningen

  • 4

    Personen

  • 2

    slaapkamers

  • 1

    badkamer met douche

  • woon- eetkamer, WiFi, airco, schuifpui naar het overdekte terras

  • oven, magnetron, grote koelkast met vriesvak, vaatwasser, wasmachine, koffiemachine met capsules.

  • gemeubilleerd overdekt terras met eettafel en stoelen, zonnebedden, barbecue

  • zwembad 2 x4 m, met buitendouche en zonneterras met ligbedden

  • 97 km

    Airport Brindisi

Map

Omgeving

  • Cala dell’Acquaviva, Baai met strandbar 650 m, 10 min. te voet
    restaurant 1 km
    Castro Marina 2,5 km
    Otranto 20 km
    Leuca 27 km
    Lecce,  42 km
    Brindisi airport 97 km
    Bari airport 218 km

Inspira tie

De bezienswaardigheden. Klik op foto voor meer info

Zoek hier je droomvakantie open

Zoek hier je droomvakantie

backtotop