Hotels & B&B’s

Rondreizen in Italië. Misschien wel een van de leukste manieren om dit land te ontdekken. Immers, met kunst en cultuur op elke hoek. Een rijke culinaire traditie die per dorp, per streek verandert. Een landschap dat werkelijk alles in zich heeft, kan je hier je hele leven rondreizen en toch elke dag weer iets nieuws ontdekken.

Italia Su Misura, de tak van Dolce Villa’s die zich van oudsher heeft gespecialiseerd in rondreizen en stadsbezoeken, heeft een fraaie collectie hotels en b&b’s bijeen gebracht. Stuk voor stuk adressen met een eigen karakter, uniek en vaak niet voor de hand liggend. Overnachtingsadressen die werkelijk iets toevoegen aan een rondreis en een verblijf tot een ervaring maken.

De adressen waren oorspronkelijk bedoeld als bouwstenen voor de eigen kunst- en cultuurreizen. Maar intussen, vele maatreizen verder, is het een collectie paleisjes, verborgen B&B’s, kloosters en plattelands idylles die je Italië van haar mooiste kant laat zien.

Kies je voor een rondreis, dan doen wij het voorwerk en maken een verrassende route. Wil je bijvoorbeeld met de auto naar het zuiden van Italië rijden, maar de weg ernaar toe ook tot vakantie maken. Met om de twee dagen een nieuwe etappe. Dan hebben wij de mooiste routes en de leukste adressen. Maatwerk, dus vraag ons er naar.

Ben je misschien alleen maar op zoek naar een hotel voor een lang weekend. Even weg, genieten van de Italiaanse keuken. Of wil je een bezoek aan een tentoonstelling of een manifestatie brengen? Ook dan hebben we de mooiste adressen die je verblijf nét even specialer maken.

Klik HIER en laat je inspireren wat Italië zoal te bieden heeft.

Lees verder..