Dolce Famiglia


Naar Italië met de kinderen!
Een beter idee kan je niet hebben. Want geen land in Europa waar jouw kinderen meer dan welkom zijn. Sterker nog: ga in Italië naar een restaurant, naar een winkel - en alle aandacht gaat allereerst naar je kinderen, de bambini! En je weet hoe het gaat: bambini happy - ouders happy, ook op vakantie!

Dolce Famiglia Villa's
Met dat in gedachten, gaat Dolce Villa's nog een stapje verder: want wij hebben hier een aantal adressen bijeen gebracht waar mama's en papa's, maar ook de kinderen gelukkig van worden. Stuk voor stuk kinderparadijsjes waar evengoed ook aan de volwassenen is gedacht. Dus topappartementen of huizen met een heerlijk eigentijdse inrichting, adressen waar LA DOLCE VITA met hoofdletters wordt geschreven. Hoogwaardige resorts of authentieke agriturismo's, vooral niet al te groot, waar je de echte Italiaanse gastvrijheid kan ervaren. En tegelijkertijd uitgerust met een super zwembad waar kinderen met elkaar kunnen spelen. Een goed restaurant of afhaalpizzeria voor de dagen dat we even niet zelf willen koken. En een gezellig loungeterras of bar waar de ouders kunnen genieten van het goede leven terwijl er activiteiten voor de kids worden georganiseerd. De nodige sport en vertier voor de tieners maar ook een kookworkshop, een wijnproeverij of een golfbaan in de buurt voor de mama's en de papa's.

Kortom, zie hier onze DOLCE FAMIGLIA adressen voor een super vakantie in Italië. Overzichtelijk bijeen gebracht, ingedeeld per regio, van Noord naar Zuid. 

 

 

 

 

Villa Dunedolce, Maremma - Toscane 4-6 personen

Heerlijk appartement in de wilde duinen van de Maremma
> meer

Casale Monte Pistoiese, Pistoia - Toscane 2-6 personen

Hip en sfeervolle borgo met zwembad
> meer

Casa Emiliano, Siena - Toscane 4 personen

Vrijstaand cottage op romantisch, authentiek Toscaanse Borgo
> meer

Appartamento Bibbi, Agriturismo Biologico al Miniato- Toscane 3 personen

Beleef de natuur, la dolce vita en een biologisch ecoparadijs in Toscane
> meer