Private Collection

La Collezione Privata.

Speciaal voor de veeleisende reiziger die niets minder dan topkwaliteit verwacht, toont Dolce Villa’s hier haar Private Collection. Villa’s die in elk detail kwaliteit en luxe uitstralen: een eerste klas ligging, gegarandeerde privacy, toonaangevende architectuur, onberispelijke inrichting en 24/7 service die van een verblijf een onvergetelijke ervaring maken. Een Private Collection waar je je zorgeloos kan overgeven aan het beste dat Italië  te bieden heeft, la Dolce Vita!

Een villa met alles erop en eraan? Een topkok die dagelijks van ontbijt tot diner de meest tongstrelende gerechten op tafel zet? Een privé chauffeur die je naar de mooiste plekken brengt. Dagelijks huishoudelijke hulp. De mogelijkheid om per helikopter te arriveren. Een jacht waar je ten alle tijde over kan beschikken. Van de villa’s die tot de private collectie behoren, mag je louter het beste verwachten.

Of het nu een schitterend landhuis in Toscane moet zijn. Een villa pal aan zee aan de Amalfikust. Een pareltje van eigentijdse architectuur aan de Toscaanse kust of een old-world landgoed op Sicilië waar modern en oud moeiteloos samensmelten. Een typische Trullo villa, een super-de-luxe optrekje aan het Comomeer of een super-de-luxe villa aan de Costa Smeralda op Sardinië. In de Private Collection van Dolce Villa’s vindt je het beste wat Italië te bieden heeft: van noord naar zuid, van berg tot zee. Alleen op de allermooist lokaties gelegen, eerste klas topvilla’s die met recht ‘private’ genoemd mogen worden.

Lees verder..